Șcheia, un bărbat de 44 de ani a provocat un accident apoi a fugit de la faţa locului.

La 21.02.2017, ora 16.31, Poliția comunală Șcheia a fost sesizată prin ”S.N.U.A.U. 112” de o femeie din localitate, despre faptul că, a fost implicată într-un eveniment rutier, pe raza satului Sf. Ilie, iar celălalt conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 21.02.2017, ora 16.20, în timp ce conducea autoturismul pe str. Dealu Crucii din localitatea Sf. Ilie, ajungând la intersecția cu str. Dealu Vechi, un bărbat de 44 de ani, din comuna Șcheia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de femeia din localitate, oprit în intersecție pentru a se asigura.

După producerea tamponării, bărbatul de 44 de ani a plecat de la fața locului, fiind identificat la scut timp de polițiști . Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă acesta a refuzat, după care, a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.