Pătrăuți, o minoră de 10 ani accidentată ușor de o mopedistă fără permis de conducere

La data de 28.02.2017, ora 13.00, în timp ce conducea mopedul pe un drum comunal neclasificat din comuna Pătrăuți, o tânără de 21 de ani din localitate, a efectuat manevra de depăşire a unei biciclete, moment în care, a surprins şi accidentat ușor o minoră de 10 ani din aceeași localitate, care circula pe partea carosabilă din sens opus. După accident, tânăra a luat mopedul şi l-a dus acasă, părăsind locul accidentului.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânăra nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.
Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.