Un tânăr de 19 ani nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu o ambulanţa. Asistenta a fost rănită după ce ambulanța s-a răsturnat.

La data de 01.03.2017, ora 20.25, în timp ce conducea autoturismul, pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, ajungând la intersecţia cu strada Ana Ipătescu, un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu ambulanţa condusă de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Suceava, care circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, fiind în misiune. Din impact, ambulanţa s-a răsturnat şi a acroşat autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Suceava.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ambulanţei și a unei femei de 37 de ani, din municipiul Suceava, asistentă medicală aflată în ambulanţă.

Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă, nu au rămas internate. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Descindere în lumea braconierilor piscicoli de pe Acumularea Bucecea

Polițiștii de la Bucecea au acționat în dimineața zilei de miercuri, 17 aprilie, în cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.