Dosare penale la regimul rutier cercetate de către poliţişti

La data de 03.03.2017, ora 23.00, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe raza comunei Preutești, autoturismul condus de un bărbat de 30 de ani, din orașul Dolhasca. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La data de 04.03.2017, ora 02.40, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, a oprit pentru control pe str. Piața Unirii, din localitate, mopedul condus de un tânăr de 23 de ani, din orașul Milișăuți. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.