Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La data de 17.03.2017, ora 08.05, în timp ce conducea autoturismul pe DC 71, în satul Moara, ajuns la intersecția cu un drum comunal neclasificat, un localnic de 26 de ani, nu a păstrat o distanță suficientă față de autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 30 de ani, din aceeași localitate, intrând în coliziune față spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul femeii a fost proiectat către înainte, intrând în coliziune față spate cu autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Zvoriștea, care a redus viteza, cu intenția de a vira la stânga pe un drum comunal neclasificat. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 30 de ani.Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

C-lung Moldovenesc

La data de 17.03.2017, în jurul orei 19.25, în timp ce conducea autoturismul pe str. Dimitrie Cantemir din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 48 de ani, a surprins și accidentat ușor un minor de 12 ani din localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Preutești

La data de 18.03.2017, ora 13.50, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 din comuna Preutești, un localnic de 42 de ani, a surprins și accidentat ușor o femeie de 73 de ani din localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului public prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Între localitățile Salcea și Dumbrăveni

La data de 18.03.2017, ora 22.50, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, între localitățile Salcea și Dumbrăveni, un tânăr de 18 ani, din județul Botoșani, s-a angajat în depășirea neregulamentară a autoturismului condus de un bărbat de 38 de ani din comuna Dumbrăveni, pe un sector de drum unde manevra este interzisă, prin indicatoare rutiere și marcaj longitudinal, iar la revenirea pe banda de circulație l-a acroșat lateral. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei minore de 13 ani din comuna Dumbrăveni, pasageră în autoturismul care circula regulamentar și care, a fost transportată cu ambulanța la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

În data de 28.11.2020, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.