Rădăuți: Un localnic și-a scos autoturismul în valoare de 8500 de euro la vânzare, însă hoții i-au stricat planurile

Vineri în jurul orei 20.00, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de un localnic de 27 de ani, despre faptul că, în perioada 21.03.-23.03.2017, persoane necunoscute i-au sustras autoturismul înmatriculat în străinătate, parcat pe o stradă din localitate. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, la 17.03.2017, persoana vătămată a parcat autoturismul cumpărat la sfârșitul anului 2016 de la un cetățean din orașul Vicovu de Sus, în parcarea unei foste stații de alimentare cu carburant din municipiul Rădăuți, cu scopul de a-l revinde, având postat în parbriz un afiș, însă, până la 24.03.2017, ora 19.30, nu s-a mai interesat de autoturism și nici nu a fost sunat de vreun potențial cumpărător.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului .

Poliţiştii recomandă şoferilor să nu lase bunuri de valoare la vedere în autoturisme şi să asigure maşinile cu sisteme de securitate. De asemenea, recomandăm parcarea vehiculelor doar în locuri special amenajate şi iluminate corespunzător. Nu uşuraţi şi facilitaţi activitatea infractorilor prin superficialitatea în asigurarea vehiculelor. Neglijenţa vă poate costa scump!
 

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.