Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de către poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de către poliţişti

La 07.04.2017, ora 07.30, în timp ce conducea autoturismul pe DC 72 din comuna Şcheia, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Suceava a surprins şi accidentat ușor un minor de 11 ani, din localitate, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată corespunzător. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni,

La 07.04.2017, ora 08.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Ana Ipătescu din municipiul Fălticeni, un bărbat de 75 de ani, din comuna Slatina, a surprins și accidentat ușor o femeie de 37 de ani, din comuna Preutești, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, nu a rămas internată. Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 07.04.2017, ora 09.57, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un tânăr de 27 de ani, din comuna Şcheia, a efectuat manevra de schimbare a benzii de circulaţie de pe prima bandă pe a doua, moment în care, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar şi cu un stâlp al reţelei de electricitate.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a unei tinere de 27 de ani din comuna Șcheia, pasageră în aceluiaşi autoturism, care au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Straja

La 07.04.2017, ora 11.35, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, o femeie de 30 de ani, din municipiul Suceava, nu a putut evita coliziunea cu bicicleta condusă de un localnic de 75 de ani, care a pătruns de pe drumul comunal neclasificat „Siminel”, fără să se asigure şi fără să acorde prioritate de trecere autoturismului. În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Ilişeşti

La 07.04.2017, ora 16.25, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, în interiorul localităţii Ilişeşti, un bărbat de 36 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a surprins şi accidentat pe un localnic de 57 de ani, care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea dreaptă a drumului naţional, având în vedere sensul de deplasare. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din cauza leziunilor suferite, aceasta nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 07.04.2017, ora 19.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Plutonier Ghiniță din municipiul Fălticeni, o localnică de 33 de ani, nu a redus viteza pe un carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unui bărbat de 41 de ani, din comuna Baia, pasager în autoturism, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internați. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La 08.04.2017, ora 21.13, în timp ce conducea autoutilitara pe strada Piața Unirii din municipiul Rădăuți, un bărbat de 57 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a surprins și accidentat ușor un bărbat de 62 de ani, fără domiciliu, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 12.08.2020, orele 01:20, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.