Șoferi cu dosare penale după ce au fost prinşi de polițiști băuţi la volan.

La 23.04.2017, ora 19.27, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au oprit pe DC neclasificat, pe raza comunei Horodnic de Sus, autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care emana halenă alcoolică.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Marginea

La 23.04.2017, ora 22.16, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control un autoturism care se deplasa sinuos pe DC neclasificat dinspre DJ 209K, de raza comunei Marginea, condus de un tânăr de 19 ani, din localitate, care emana halenă alcoolică
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Izvoarele Sucevei

La 23.04.2017, ora 20.20, un echipaj de poliție din cadrul Secţiei 11 Pojorâta, pe Drumul Forestier Aluniș de pe raza comunei Izvoarele Sucevei, au oprit autoturismul condus de un bărbat de 55 ani, din comuna Izvoarele Sucevei.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 1.03 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Valea Moldovei

În noaptea de 24.04.2017, în jurul orei 02.20, un echipaj de poliţie din cadrul Secției 10 Poliție Gura Humorului, au oprit pentru control pe raza comunei Valea Moldovei autoturismul cu numere de înmatriculare provizorii condus de un bărbat de 45 ani, din comuna Berchișești. S-a procedat la efectuarea de verificări în baza de date, ocazie cu care s-a constatat că termenul de valabilitate al autorizaţiei de circulaţie provizorie, pentru autoturism este expirat din 21.01.2015. S-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a şoferului, rezultatul fiind de 0,39 mg/l alcol pur în aerul expirat.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat”.

Publicitate

Publicitate
tibeco-rosu

Publicat de: infosuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.