Home / Actualitate / Acţiune pe raza municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus, sub scopul prevenirii accidentelor de circulație

Acţiune pe raza municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus, sub scopul prevenirii accidentelor de circulație

La data de 19.05.2017, Serviciul Rutier Suceava și formaţiunile de profil din cadrul polițiilor municipale Suceava și Rădăuți și Poliția orașului Vicovu de Sus, a organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Rădăuți și a orașului Vicovu de Sus, pe linia prevenirii accidentelor de circulație și respectarea legislației rutiere, cu următoarele rezultate:
– total auto controlate = 175;
– sancţiuni contravenționale aplicate = 203, în valoare de 84.355 lei, din care 80 pentru încălcarea regimului legal de viteză:
– infracţiuni rutiere constatate = 6, din care 4 alcoolemii și 2 conducere cu permisul suspendat;
– permise de conducere reţinute = 9.

Exemple:
– Un bărbat de 44 de ani, din municipiul Rădăuți, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe str. Piața Unirii, din localitatea de domiciliu, având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
– Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Suceava, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DN 2E, din comuna Marginea, cu viteza de 75 km /h în localitate și având o alcoolemie de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

 

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier

În data de 28.11.2020, în jurul orelor 17.00, lucrătorii Secției de Poliție Rurală nr. 10 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.