Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

Dosare penale la regimul rutier întocmite de poliţişti

La 07.06.2017 ora 07.45, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe str. Armatei din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 60 de ani, din comuna Preutești. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Coşna

La 07.06.2017, ora 18.23, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe DJ 172D, din comuna Coşna, autoturismul condus de un localnic de 29 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Plopeni

La 07.06.2017, ora 18.00, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe str. Văleni, din localitatea Plopeni, orașul Salcea, autoturismul condus de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Suceava. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul are permisul de conducere anulat  din 01.04.2017, prin decizia Judecătoriei Suceava.

Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital, unde, i s-a recoltat o singură probă biologică în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta refuzând-o pe cea de-a doua.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei permis de conducere i-a fost anulat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Vicovu de Sus

La 07.06.2017, în jurul orei 23.50, un echipaj de poliție a oprit pentru control pe str. Ștefan cel Mare, din orașul Vicovu de Sus, autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Putna.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Foto: Patru cetățeni din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina în cooperare cu lucrători ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.