Candidatura Voronei în cadrul campaniei Culorile României 2017

Comuna Vorona este una dintre finalistele selecției organizată de Policolor România în cadrul campaniei Culorile României 2017. Și avem bucuria să vă anunțăm că, astfel, Vorona va beneficia de sponsorizări din partea apreciatei companii, pentru reabilitarea și modernizarea de grădinițe, școli și biserici în toate satele comunei noastre. Iar joi, 15 iunie a.c, la București, Vorona va fi prezentată de către organizatori, în calitatea sa de finalistă a campaniei Culorile României, în fața tuturor reprezentanților presei naționale. 

Este pentru prima dată când o comună botoșăneană câștigă o astfel de competiție, alături de alte doar 4 localități din țară.

Șantierele la proiectele câștigate în cadrul campaniei Culorile României vor fi deschise în perioada iulie – octombrie 2017, iar Policolor va asigura toate materialele din gama proprie, necesare lucrărilor de reabilitare.

Vorona va avea în acest an și propriul său ambasador în cadrul campaniei Culorile României. Alături de cunoscuți meșteri populari, arhitecți, cadre universitare și promotori ai unor proiecte culturale naționale, Gheorghe Țugui din Vorona, creator de măști și rapsod popular, cãștigător al distincției Meșterul Popular al României 2017 în cadrul Concursului Național “Comorile României”, a fost desemnat de Policolor drept Ambasador al Culorilor României 2017, fapt ce onorează întreaga comunitate voroneană.

Publicitate
dezmembrari-veresti-macheta

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.