Un şofer beat, fără permis de conducere a fost urmărit în trafic de către poliţie, ca mai apoi să intre în gardul unei lociunţe

La 05.07.2017, ora 19.50, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea au efectuat semnal de oprire unui autoturism care se deplasa pe un DC din comuna Sucevița, însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat fiind urmărit pe o distanță de aproximativ 1 km, timp în care la efectuarea unui viraj către stânga acesta a pierdut controlul autoturismului intrând in coliziune cu gardul împrejmuitor al unei locuințe.

A fost identificat conducătorul auto în persoana unui bărbat de 36 de ani, din orașul Vicov de Sus, care a declarat că nu posedă permis de conducere, aspect confirmat în urma verificării în baza de date. Întrucât emana halenă alcoolică, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,75 mg/l și i s-au prelevat de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

 

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: Crihan Elena

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.