Home / Actualitate / 40 de conducători auto testaţi cu aparatul etilotest și 19 sancţiuni contravenționale aplicate de către Poliția municipiului Rădăuți

40 de conducători auto testaţi cu aparatul etilotest și 19 sancţiuni contravenționale aplicate de către Poliția municipiului Rădăuți

La data de 20.09.2017, Poliția municipiului Rădăuți a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia identificării conducătorilor auto care condus autovehicule pe drumurile publice după ce au consumat băuturi alcoolice. În cadrul acţiunii, au fost testaţi cu aparatul etilotest 40 conducători auto, fiind constatate 3 infracţiuni. De asemenea, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.480 lei şi retras 1 certificat de înmatriculare.

Exemple:

O femeie de 45 de ani din comuna Frătăuții Vechi a fost depistată de polițiști pe DJ 178C, din localitatea de domiciliu, în timp ce conducea autoturismul având autorizația provizorie de circulație expirată din 19.09.2017. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

Un tânăr de 21 de ani din comuna Frătăuții Noi a fost depistat de polițiști pe DJ 178C, din localitatea Bilca, în timp ce conducea autoturismul încredințat de fratele său, plecat în străinătate, fără a poseda permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Info Artur

Alte articole

Foto: Ţigări în valoare de 125.000 lei, confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat la frontiera verde, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.