Home / Actualitate / Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti.

Evenimente și infracțiuni la regimul rutier, cercetate de poliţişti.

La 22.09.2017, ora 16.38, în timp ce conducea autoutilitara pe B-dul 1 Decembrie 1918 din municipiul Suceava, un tânăr de 20 de ani, din comuna Voitinel, nu a păstrat o distanţă regulamentară în mers şi a lovit în partea din spate, autoturismul condus în aceeaşi direcţie de un bărbat de 31 de ani, din comuna Stulpicani, pe care l-a proiectat în partea din spate a autoturismului condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Bogdăneşti. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 23 de ani, din comuna Ostra, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 22.09.2017, ora 20.00, în timp ce conducea autoturismul pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un bărbat de 46 de ani, din comuna Frumosu, a surprins și accidentat ușor o minoră de 15 ani, din comuna Adâncata, angajată în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător. Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

La 23.09.2017, ora 15.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209D, din comuna Todirești, după o curbă, un tânăr de 28 de ani, din comuna Comănești, a intrat în coliziune cu autoturismul cu volan pe partea dreaptă condus din sens opus de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Suceava.
În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 20 de ani, din comuna Todirești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 30 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

La 23.09.2017, ora 22.15, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 2, în afara localității Pătrăuți, un bărbat de 40 de ani, din municipiul Suceava, a intrat în coliziune laterală cu un vehicul cu tracțiune animală neînregistrat, condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Pătrăuți, care a pătruns pe drumul național de pe un drum secundar, fără să se asigure. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului vehiculului cu tracțiune animală și a unui tânăr de 25 de ani, din comuna Șerbăuți, pasager în atelajul hipo, care au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Patru cetățeni din Bangladesh, opriți la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina în cooperare cu lucrători ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.