Foto: Incendiu în satul Deia, comuna Frumosu

Militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Frumosu și Vatra Moldoviței, au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Deia, din comuna Frumosu. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unei case de locuit și al unui adăpost de animale, construcție corp comun. De asemenea, flăcările erau extinse la acoperișul unui depozit de furaje din gospodăria învecinată și exista pericolul de propagare la construcțiile din apropiere. Incendiul a fost anunțat la ora 15:30 prin apelul unic de urgențe 112 și a fost lichidat la ora 18:05. La prima gospodărie a ars acoperișul corpului comun pe o suprafață de aproximativ 150 de metri pătrați și s-au degradat pereții și plafonul construcției, elemente de tâmplărie din PVC și din lemn, obiecte de mobilier, materiale textile, aparatură electrocasnică și circa o tonă de fân.
La a doua gospodărie, au ars aproximativ 5 metri pătrați din acoperișul depozitului de furaje și s-au degradat 20 de metri pătrați de învelitoare din tablă și 10 metri pătrați dintr-un perete din lemn. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de mijloace de iluminat (electrice) lăsate sub tensiune.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul gospodăriilor celor doi proprietari, cu bunurile aferente, precum și 12 oi, 10 păsări de curte și doi iepuri de casă.

Galerie foto

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Un adăpost de animale a ars în întregime. Focul a fost pus intenționat

Un adăpost de animale a ars în totalitate în noaptea de miercuri spre joi la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.