Acţiuni pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor desfăşurate de poliţişti

Joi 22 martie, Poliţia oraşului Frasin și posturile de poliție din arondare au organizat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale, contrabandei cu produse accizabile și a comerțului ilicit în Piața Agroalimentară Stulpicani și agenții economici din zonă. Au fost verificate 20 de societăți comerciale şi persoane fizice autorizate şi au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.290 lei, din care 3 la Legea nr.12/1990 republicată privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Tot la data de 22.03.2018, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență, pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră. Au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.640 lei, din care 5 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, la data de 22.03.2018, în intervalul orar 08.00-12.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus și ai Posturilor de Poliție Straja și Ulma, au desfășurat activități de verificare şi control în piața agroalimentară organizată săptămânal pe raza comunei Straja.

În cadrul acţiunii a fost identificată o femeie de 53 ani care avea asupra sa sper comercializare 1240 bucăţi țigarete, având aplicare banderole fiscale emise de autoritățile ucrainene. Întreaga cantitate de țigări, cu o valoare de piață de 6.200 lei a fost ridicată în vederea confiscării și s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „contrabandă”.

Totodată, în cadrul acțiunii, au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale la L. 145/2014, în valoare de 1.500 lei.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: infosuceava

Alte articole

POLIȚIȘTII PREZENȚI LA PARADA MILITARĂ ȘI ÎN MIJLOCUL SUCEVENILOR DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

La acest ceas aniversar, simțim cu atât mai mult mândria că suntem români și că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.