Foto: Trei accidente rutiere înregistrate vineri dimineață. Un bărbat în vârstă de 62 de ani a decedat

Un grav accident de circulație s-a produs vineri dimineață pe raza satului Băișești, comuna Cornu Luncii, eveniment în care au fost implicate două autotrenuri și o autoutilitară. Șoferul unuia dintre autotrenuri a rămas încarcerat, fiind în stare de inconștiență iar pentru extragere, s-a deplasat la fața locului un modul SMURD de la Detașamentul de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Pompierii de la descarcerare au avut o misiune dificilă, în sensul în care au fost nevoiți să taie elementele de caroserie contorsionate, pentru a putea extrage victima și a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare.

Ulterior, din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul, pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani. O altă persoană implicată în accident a fost rănită ușor și a fost preluată de către cadrele medicale, pentru acordarea primului ajutor medical, însă aceasta a refuzat transportul la spital.

Alte două accidente s-au produs vineri dimineață, unul la ieșire din Suceava spre Pătrăuți, unde o autoutilitară s-a răsturnat în afara părții carosabile șoferul, conștient, a fost transportat la spital, al doilea accident a avut loc pe raza comunei Dărmănești. Un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară  și în acest caz, in acident a fost implicată o singură persoană ce a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.

La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu Modulul SMURD, cu autospeciale pentru descarcerare și ambulanțe SMURD TIM și B2.

Foto

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

POLIȚIȘTII PREZENȚI LA PARADA MILITARĂ ȘI ÎN MIJLOCUL SUCEVENILOR DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

La acest ceas aniversar, simțim cu atât mai mult mândria că suntem români și că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.