Țigări ascunse în pragurile unui autoturism

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret, împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, pe sensul de intrare în țară, 410 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care erau ascunse în pragurile unui autoturism.

Ieri, 25 august a.c., în jurul orei 11.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere Frontierei Siret, jud. Suceava, pe sensul de intrare în țara, un cetățean român Vasile H., în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în România.

În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinilor și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în pragurile autoturismului, cantitatea de 410 pachete de țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 615 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional, de către lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Publicitate
mobila la comanda suceava

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.