Țigări de contrabandă ascunse în podeaua unui autoturism, descoperite de polițiștii de frontieră în PTF Siret

În data de 29.09.2018, în jurul orei 11.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul ucrainean Dina N., în vârstă de 28 de ani, conducând un autoturism marca Citroen, înmatriculat în Polonia. Existând suspiciuni că acesta transportă țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat, în podeaua autoturismului, cantitatea de 1.600 pachete de ţigări, de proveniență ucraineană. Țigările în valoare totală de 2.400 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional de către Biroul Vamal Siret cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul a fost indisponibilizat în vederea confiscării, la finalizarea cercetărilor fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.