Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 06.11.2018, ora 12.41, în timp ce conducea autoturismul pe strada Unirii din municipiul Vatra Dornei, o femeie de 67 de ani, din comuna Șaru Dornei, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Mălini

La 06.11.2018, ora 18.20, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209A, în afara comunei Mălini, un localnic de 61 de ani, a acroșat în partea din spate, atelajul hipo neechipat corespunzător pentru circulația pe timp de noapte, condus de un bărbat de 56 de ani, din comuna Slatina. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a căruțașului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 06.11.2018, ora 18.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada Corneliu Coposu din municipiul Suceava, ajuns la intersecția cu strada Calea Obcinilor, un localnic de 45 de ani, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un tânăr de 19 ani, din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu acesta, după care, a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani, din localitate. În urma impactului, autoturismul condus de tânărul de 19 ani a fost proiectat în alte trei autoturisme parcate în zonă. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto de 19 și 45 de ani care au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: Ţigări în valoare de 125.000 lei, confiscate la frontiera de nord a României

Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmației au descoperit şi confiscat la frontiera verde, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.