Foto & video: Cinci tineri au murit într-un grav accident de circulație la Vadu Moldovei

Update

“La 09.12.2018, ora 02.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DN 2, pe raza localității Vadu Moldovei, un tânăr de 21 de ani, din comuna Râșca, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autotractorul cu semiremorcă condus regulamentar de un bărbat de 55 de ani. În urma impactului, a rezultat decesul conducătorul auto și a 4 pasageri din autoturism, respectiv 3 minori de 17 ani, toți trei din comuna Bogdănești și un tânăr de 18 ani, din comuna Râșca. Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat IPJ Suceava

 

Evenimentul nefericit a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.30, unde un autoturism marca Ford a a intrat sub un TIR înmatriculat în Turcia. Echipajele de intervenție s-au deplasat la fața locului, cu modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, sprijiniți de două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

La locul accidentului au fost identificate 5 persoane încarcerate, toate se aflau în autoturism. Din nefericire, toate cele 5 victime nu mai aveau semne vitale, cu leziuni extrem de grave, iar ulterior personalul medical a declarat decesul acestora. Autoturismul a fost grav avariat, iar echipa de descarcerare a lucrat zeci de minute pentru extragerea celor 5 din fiarele contorsionate. Trei dintre victime aveau vârsta 17 ani, unul de 18, iar șoferul în vârstă de 21 de ani.

Circulația pe drumul E85 a fost oprită, pe toată perioada intervenției, fiind reluată în jurul orei 5:00, după ce echipajele ISU au îndepărtat de pe carosabil resturile rezultate din accident

Vom reveni cu detalii

Foto

Video ISU Suceava

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.