Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Evenimente rutiere cercetate de poliţişti

La 19.12.2018, în jurul orei 06.55, în timp ce conducea autoturismul pe str. Traian Vuia din municipiul Suceava, un localnic de 64 de ani, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, ocazie cu care, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 41 de ani, din orașul Gura Humorului, pe care l-a proiectat într-un gard din apropiere. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 41 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului care circula regulamentar și de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 64 de ani, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Fălticeni

La 19.12.2018, ora 13.58, în timp ce conducea autoturismul pe str. 13 Decembrie din municipiul Fălticeni, o tânără de 19 ani, din comuna Preutești, a surprins și accidentat ușor un localnic de 72 de ani, angajat în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată și marcată corespunzător. Conducătoarea auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Marginea

La 19.12.2018, ora 17.13, în timp ce conducea autoturismul pe DN E, în comuna Marginea, un localnic de 64 de ani, a efectuat un viraj spre stânga pentru a întoarce, fără să se asigure corespunzător, timp în care, în depășirea sa se afla autoturismul condus de un bărbat de 46 de ani, din județul Neamț, fiind lovit de acesta. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 46 de ani a părăsit partea carosabilă și a pătruns într-un șanț.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto. Aceștia au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Frătăuții Vechi

La 19.12.2018, în jurul orei 17.10, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 178C din comuna Frătăuții Vechi, un tânăr de 20 de ani, din comuna Bilca, nu a adaptat viteza la carosabilul acoperit cu zăpadă, moment în care, a intrat în coliziune față-spate cu autoturismul condus în aceeași direcție de mers de o femeie de 39 de ani, din comuna Gălănești. În urma impactului, autoturismul condus de femeia de 39 de ani a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde, a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de un bărbat de 53 de ani, din municipiul Rădăuți. Din accident, a rezultat rănirea femeii de 39 de ani. Conducătorii auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative după care, la spital, celor doi bărbați li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

C-lung Moldovenesc

La 19.12.2018, în jurul orei 19.55, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, o femeie de 34 de ani, din comuna Vatra Moldoviței, a surprins și accidentat pe un localnic de 60 de ani, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.