Home / Actualitate / Acțiuni desfășurate de polițiști pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră

Acțiuni desfășurate de polițiști pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră

La 16.02.2019, Poliția municipiului Vatra Dornei a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pe linia asigurării unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona de desfășurare a manifestării ” Serbările Zăpezii 2019”, ocazie cu care au fost organizate 3 filtre, fiind constatată 1 infracțiune în flagrant și aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.220 lei, din care 13 la regimul circulației rutiere.

La 16/17.02.2019, Poliția orașului Dolhasca în cooperare cu Serviciile Ordine Publică și Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Suceava și la care au fost cooptate și forțe de jandarmi, a organizat o acțiune punctuală pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră în zona barurilor și discotecilor din localitate, în cadrul căreia au fost legitimate 160 de persoane, fiind constatată o infracțiune și aplicate 4 sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.305 lei. Polițiștii au mai retras 2 certificate de înmatriculare.

Exemplu:
În cadrul acțiunii a fost identificat în flagrant un localnic de 25 de ani care conducea autoturismul pe drumurile publice având o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

Acțiune pentru creșterea gradului de siguranță publică desfășurată de Poliția orașului Vicovu de Sus

La 16.02.2019, Poliția orașului Vicovu de Sus a organizat o acțiune punctuală pe raza de competență pentru asigurarea unui climat de ordine publică și siguranță rutieră, în cadrul căreia au fost legitimate 40 de persoane, fiind testați cu aparatul etilotest 10 conducători auto.
Au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 10.000 lei și au fost reținute 3 permise de conducere.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

La nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2387 de persoane declarate vindecate

Astăzi, 28.05.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.