Sursa foto arhiva
Sursa foto arhiva

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La 18.03.2019, ora 10.35, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Ştefan cel Mare din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 26 de ani, din oraşul Frasin, care avea aplicate placuțe de înmatriculare cu numere provizorii.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu este înmatriculat, numerele aplicate fiind false.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat proecdural.

La 18.03.2019, ora 16.20, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control pe raza satului Berchişeşti, autoutilitara condusă de un localnic de 58 de ani.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.

La 18.03.2019, în jurul orei 20.25, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control, pe strada Victor Babeș din localitate, autoturismul condus de o localnică de 16 ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minora nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de proprietarul acestuia, un bărbat de 24 de ani, tot din municipiul Suceava.
În cauză s-a întocmit dosar penal, minora de 16 ani fiind cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 24 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.