Sursa Foto Arhiva
Sursa Foto Arhiva

Evenimente rutiere cerecetate de polițiști

La 18.03.2019, ora 12.05, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 29 din orașul Salcea, un localnic de 52 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de o femeie de 29 de ani, din aceeași localitate.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto și a unei minore de 2 ani, pasageră în autoturismul condus de aceasta.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La 18.03.2019, în jurul orei 14.55, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DN 29A din comuna Zvoriștea, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un localnic de 43 de ani s-a dezechilibrat și a intrat în coliziune cu autoutilitara condusă regulamentar de un bărbat de 40 de ani, din comuna Dumbrăveni.
Din accident a rezultat rănirea ușoară a biciclistului care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul conducătorului auto și de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul biciclistului după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Suceava Info

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.