Home / Actualitate / Foto-video: Accident feroviar la Liteni. Un camion încărcat cu materiale de construcții, lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată

Foto-video: Accident feroviar la Liteni. Un camion încărcat cu materiale de construcții, lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată

Sâmbătă dimineață în jurul orei orei 09.00, a avut loc un accident feroviar pe raza orașului Liteni. Trenul de călători Inter Regio Timișoara – Iași a surprins la o trecere la nivel cu calea ferată, un camion încărcat cu materiale de construcții, respectiv bolțari. La fața locului au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare grea, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD TIM, în sprijin a fost adus și un buldoexcavator de la Primăria din orașul Liteni.

Salvatorii au evaluat inclusiv călătorii din tren. Din fericire nu s-au înregistrat victime omenești. Locomotiva a lovit partea din spate a camionului. Circulația feroviară a fost reluată în jurul orei 10.00.

Polițiștii prezenți la fața locului, urmează să stabilească împrejurările exacte care au dus la producerea evenimentului.

Foto

Video

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Sancțiuni contravenționale în valoare de 78.000 lei aplicate de polițiști

La 03.06.2020, între orele 09.00 – 12.00, în baza planului cadru de acțiune aprobat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.