Home / Actualitate / Foto-video: Scântei provenite de la coșul de fum, cauza unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Suceava

Foto-video: Scântei provenite de la coșul de fum, cauza unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Suceava

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit sâmbătă 23 martie a.c., în jurul orei 21.30,  cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, în municipiul Suceava. La sosirea echipajelor, ardea generalizat acoperișul locuinței, cu pericol de propagare la întreaga casă și la construcțiile anexe. Din fericire, incendiul a fost localizat înainte ca flăcările să se propage la vecinătăți.

Au ars: acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 200 mp, precum și bunuri depozitate în podul locuinței (mansardă necompartimentată). S-au degradat pereții locuinței. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost jar sau scântei provenite din coșul de fum.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei și construcțiile anexe (corp comun cu locuința).

Foto

Video

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 03.06.2020, orele 15.50, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.