Home / Actualitate / Foto: Casă de locuit și anexe, mistuite într-un incendiu provocat de un foc de vegetație la Râșca

Foto: Casă de locuit și anexe, mistuite într-un incendiu provocat de un foc de vegetație la Râșca

Un puternic incendiu a cuprins, în această după amiază, o gospodărie din comuna Râșca, compusă din casa de locuit, bucătărie de vara plus anexe, depozit de furaje și un adăpost de animale.  La fața locului, au intervint Detașamentul de Pompieri cu două autospeciale de intervenție, Detașamentul de Pompieri Suceava cu o autospeciala de intervenție și trei Servicii Voluntare pentru Situații de Urgenta cu trei autospeciale.

În incendiu care se manifesta generalizat, au ars o casă de locuit (bătrânească) pe aproximativ 60 mp, bucătăria de vară, corp comun cu o anexă, pe 40 mp, adăpostul de animale, corp comun cu depozitul de furaje, pe 40 mp, două stoguri de fân și alte bunuri. În incendiu a pierit și un porc.

Flăcările s-au propagat la gospodărie de la un foc deschis în spații deschise, făcut pentru arderea vegetației uscate, pe un teren învecinat. Vântul puternic a favorizat propagarea cu rapiditate și dezvoltarea incendiului.

Pompierii și voluntarii au localizat flăcările, înainte ca acestea să se propage la o altă casă de locuit din aceeași gospodărie, care a fost salvată, cu tot cu bunurile aferente. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești.

Foto

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 438 pacienți, și anume 81 pacienți Covid-19 și 357 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 8 pacienți, din care 1 pacient este intubat

Astăzi, 05.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.