Dosare penale la regimul rutier

La 29.03.2019, ora 12.09, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției mun. Fălticeni, a depistat cu aparatul radar pe DN 15 C, pe raza com. Fântâna Mare, un autoturism care rula cu viteza de 82 km/h pe un sector de drum cu limitare de 50 km/h.
Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 34 ani, din mun. Fălticeni, iar cu ocazia verificării permisului de conducere al acestuia în baza de date, s-a constatat că figurează cu permisul suspendat din 11.01.2019.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui autovehicul de către o persoană care are dreptul de a conduce suspendat”.

Râșca

La 29.03.2019, ora 23.20, un echipaj din cadrul S.P.R.1 Vadu Moldovei, a oprit pentru control în trafic, pe DJ.155 A, din com. Râșca, autoturismul condus de un tânăr de 23 ani, din com. Moara și întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au prelevat mostre biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe”.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Bărbat găsit carbonizat în casa care a ars

Un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost găsit mort în locuința …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.