Home / Actualitate / Foto: Un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, cauza unui incendiu la o gospodărie din localitatea Iaslovăț

Foto: Un scurtcircuit produs la un cablu electric defect, cauza unui incendiu la o gospodărie din localitatea Iaslovăț

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Iaslovaț, Arbore și Milișăuți, au intervenit marți 02 aprilie, în jurul orei 15.00, cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, în comuna Iaslovăț. La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și exista pericolul de propagare la casa de locuit.

Incendiul a fost lichidat la ora 17:00.
Au ars: depozitul de furaje și adăpostul de animale, construite din lemn, cu învelitoare din șindrilă, pe o suprafață de 140 mp, acoperișul bucătăriei de vară pe 40 mp, precum și circa 3 metri pătrați de acoperiș și 6 mp din astereala casei. S-au degradat 2 mp din tavanul locuinței și bunuri casnice.
Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente.

Foto ISU Suceava

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.