Sursa Foto arhiva
Sursa Foto arhiva

Material lemnos confiscat de polițiști la Vicovu de Sus

La 05.04.2019, ora 17.55, în timp ce acționa pe strada Ştefan cel Mare din orașul Vicovu de Sus, o patrulă de poliție a oprit pentru control autoutilitara înmatriculată în străinătate condusă de un bărbat de 42 de ani din comuna Frătăuţii Noi, care transporta material lemnos.
Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material transportată și cea din avizul de însoțire prezentat de conducătorul auto, polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta cantitatea de 4,40 m.c. lemn de foc de esență foioase și nu cea consemnată în documente. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 3.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

Totodată, pentru lipsa poliției de asigurare RCA, conducătorul auto a fost sancţionat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei și i s-au reţinut certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare ale vehiculului.

Publicitate

Publicitate

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.