Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 10.04.2019, ora 07.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2, pe raza comunei Vadu Moldovei, un bărbat de 40 de ani din județul Iași, a surprins și accidentat ușor o minoră de 9 ani din municipiul Fălticeni, care, nefiind supravegheată, s-a angajat în traversarea drumului în fugă, prin loc nepermis și fără să se asigure. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Salcea

La 10.04.2019, ora 12.35, în timp ce conducea autoturismul pe DN 29, dinspre orașul Salcea spre comuna Dumbrăveni, o femeie de 26 de ani din municipiul Suceava, s-a angajat în depășirea neregulamentară încălcând marcajul longitudinal simplu continuu în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea Interzisă” a unei autoutilitare care circula în fața sa și care a virat la dreapta spre DJ 209, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de o femeie de 26 de ani din comuna Fântânele, care a efectuat virajul la stânga de pe DJ 209 pe DN 29, fără să acorde prioritate de trecere autovehiculelor care aveau acest drept. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 26 de ani din municipiul Suceava.
Conducători auto implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 10.04.2019, ora 15.55, în timp ce conducea autoturismul la intersecţia străzii Calea Unirii cu strada Calea Burdujeni din municipiul Suceava, o localnică de 35 de ani a surprins și accidentat ușor un tânăr de 19 ani din aceeași localitate, angajat în traversarea regulamentară a străzii pe marcajul pietonal, pe culoarea verde a semaforului destinat pietonilor. Conducătoarea auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Gura Humorului

La 10.04.2019, în jurul orei 16.57, în timp ce conducea autoturismul la intersecția străzii Ana Ipătescu cu strada Oborului din orașul Gura Humorului, un bărbat de 42 de ani din județul Galați, nu a respectat semnificaţia indicatorului ,,Cedează Trecerea” și a pătruns în intersecţie, fără să acorde prioritate autoturismului condus regulamentar de un bărbat de 32 de ani din comuna Comăneşti, intrând în coliziune cu acesta, după care s-a oprit în gardul unui imobil din zonă. Din accident, a rezultat rănirea a doi tineri de 20 și de 24 de ani, ambii din comuna Arbore, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 32 de ani.Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.