Home / Actualitate / Evenimente rutiere cercetate de polițiști

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 11.04.2019, în jurul orei 07.45, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 178D din orașul Cajvana, un localnic de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuar, accidentând un minor de 7 ani, din localitate, după care și-a continuat deplasarea, fiind ulterior identificat de polițiști. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 20 de ani deține permis de conducere italian suspendat pe teritoriul României, pentru perioada 24.01.2019-23.04.2019, iar autoturismul aparține unui bărbat din orașul Cajvana.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul României”, conducătorul auto fiind reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat unității de parchet competente în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

C-lung Moldovenesc

La 11.04.2019, în jurul orei 12.45, în timp ce conducea autoturismul în parcarea unui restaurant de pe strada Calea Transilvaniei din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 50 de ani a efectuat manevra de mers înapoi fără să se asigure corespunzător, moment în care a surprins și accidentat ușor un bărbat de 75 de ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă. Victima s-a deplasat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Dornești

La 11.04.2019, ora 18.39, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17A din comuna Dornești, un localnic de 26 de ani a surprins și accidentat mortal un bărbat de 63 de ani din aceeași localitate care se deplasa pe bicicletă în aceeași direcție de mers și care a intrat de pe o stradă secundară fără să se asigure corespunzător. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovăția producerii accidentului aparține ambilor participanți la trafic.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La 11.04.2019, în jurul orei 19.26, în timp ce conducea autoturismul pe aleea din fața unui restaurant de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Rădăuți, o localnică de 55 de ani a surprins și accidentat ușor un bărbat de 35 de ani, din aceeași localitate, angajat în traversarea străzii în fugă și fără să se asigure corespunzător. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 11.04.2019, în jurul orei 15.00, în timp ce conducea autoturismul pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, un bărbat de 28 de ani, din comuna Grămești, a surprins și accidentat grav o localnică de 49 de ani care, în calitate de pieton, se afla în traversarea drumului public prin loc special amenajat, marcat și semnalizat corespunzător. Victima a fost transportată la spital de conducătorul auto în vederea acordării de îngrijiri medicale, însă acesta nu a informat poliția, evenimentul fiind sesizat de către personalul medical, în jurul orei 17.08.
Conducătorul auto și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.