Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La data de 13.04.2019, ora 13.30, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe raza comunei Horodnic de Sus, autoturismul condus de un localnic de 34 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere românesc, fiind posesor de permis de conducere eliberat de autoritățile din Italia, însă anulat la data de 20.06.2018, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni rutiere, fiind depistat în anul 2016 pe raza comunei Marginea, în timp ce conducea autoturismul sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Adâncata

La 13.04.2019, ora 15.00, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a oprit pentru control pe DC 54 din comuna Adâncata, mopedul neînregistrat condus de un localnic de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat”, ce va fi soluționat procedural.

Calafindești

La 13.04.2019, ora 17.50, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe DJ 209D din comuna Calafindești, autoturismul condus de un minor de 17 ani, din comuna Grănicești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Evenimente rutiere cercetate de polițiști

La 16.02.2020, ora 01.15, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe strada 22 Decembrie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.