Home / Noutati / Cartile de comentarii biblice – pentru aprofundarea cunostintelor biblice

Cartile de comentarii biblice – pentru aprofundarea cunostintelor biblice

Daca exista vreo carte care a starnit nenumarate controverse si discutii ce poate nu au fost lamurite nici in prezent, atunci in mod definitoriu este vorba despre Biblie. Este cartea de capatai a crestinilor, un ghid am putea spune privind modul in care fiecare ar trebui sa traiasca pe pamant. Desi cei mai multi nu reusesc sa o perceapa astfel, Cartea Sfanta este de actualitate. Este dificil a o intelege in viziunea moderna insa din cauza ca cei ce o citesc nu au deschiderea spirituala necesara si curatia interioara ce se cere pentru a patrunde tainele biblice.

Asta nu ar trebui sa descurajeze insa citirea Scripturilor. Din contra, motivatia in acest sens o reprezinta diversele volume ce trateaza subiecte biblice, cartile de studii si comentarii biblice, menite sa faca intelegerea celor cuprinse in paginile Bibliei mai usor de inteles, de digerat cum se spune.

In ce constau aceste carti ce nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca celor ce doresc sa inteleaga Biblia?

Desigur ca este necesara si o selectie potrivita a acestor carti. Ideal este a opta pentru cartile acelor despre care se stie ca au avut o viata de credinta desavarsita, ce au scris randurile cuprinse in astfel de volume sub indrumarea Luminii Duhului Sfant.

Poate interesul este de a face lumina asupra mesajului continut de un anumit pasaj biblic. In acest caz, cei interesati pot sa isi satisfaca curiozitatea optand pentru cartea potrivita ce poate fi comandata de pe librariamaranatha.ro, ce cuprinde numeroase resurse crestine.

In functie de complexitatea lucrarilor, acestea pot fi comandate la diverse preturi de pe site-ul librariei. O astfel de comanda va fi cu dublu beneficiu. Atat cumparatorul va fi avantajat intrucat se va bucura de o cunoastere mai aprofundata a Bibliei, cat si asociatiile pe care le sustin libraria. Cei interesati pot realiza donatii odata cu plasarea comenzii. Pe site sunt disponibile mai multe informatii vizavi de acest aspect.

Se spune despre Sfanta Scriptura ca este o carte atat de simpla, incat si un copil ii poate patrunde in inteles, dar in acelasi timp atat de tainica incat niciun intelept nu o poate pricepe. Din acest motiv exista atat de multe talcuri ale diverselor pilde evanghelice, cu intelesuri atat de diferite. Numai cel ce citeste din inima curata poate avea real folos duhovnicesc din aceasta.

Pentru cei interesati, libraria Maranatha pune la dispozitie si alte numeroase resurse crestine, inclusiv biblii copertate si organizate special pentru o parcurgere mai usoara a textelor ce le cuprinde. Marturiile crestine, poeziile cu aceeasi tematica, filmele, jocurile – toate sunt la dispozitia celor care doresc sa incline mai mult spre aceasta latura a vietii, sa realizeze o transformare personala in aceasta directie.

De altfel, site-ul reprezinta si o bogata resursa pentru cei care doresc sa realizeze cadouri deosebite, reprezentate de produse din aceeasi sfera, de carti, bratari si accesorii diverse, semne de carte etc. Optiunile in acest sens sunt inepuizabile si se adreseaza unui public vast, inclusiv copiilor.

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Foto: 7 persoane au fost implicate într-un accident rutier pe raza comunei Ilișești

Astăzi în jurul orei 15:20, a avut loc un accident rutier pe raza comunei Ilișești. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.