Home / Actualitate / Dosare penale la regimul rutier

Dosare penale la regimul rutier

La 19.04.2019, ora 02.10, o patrulă din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe str. Piaţa Unirii din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate condus de un bărbat de 43 de ani din municipiul Bucureşti.
În urma verificării documentelor prezentate de conducătorul auto, polițiștii au constatat faptul că în certificatul de înmatriculare emis de autoritățile irlandeze era înscris un alt număr de înmatriculare, iar seria de şasiu înscrisă în certificatul de înmatriculare, corespundea cu seria poansonată în zona motorului autovehiculului, motiv pentru care, s-a procedat la ridicarea plăcuţelor cu numărul de înmatriculare, existând suspiciunea rezonabilă că acestea sunt false.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.

Rădăuți

La 19.04.2019, ora 12.25, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Rădăuți a oprit pentru control pe str. Calea Cernăuți din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 78 de ani din comuna Dornești.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Suceava

La 19.04.2019, ora 23.34, un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe B-dul George Enescu din localitate, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani din municipiul Rădăuți.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

Dosare penale la regimul rutier

Orașul Dolhasca La 16.02.2020, ora 00.18, o patrulă din cadrul Poliției oraşului Dolhasca a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.