Home / Actualitate / Concursul de toacă și concertul susţinut de maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică au atras numeroși vizitatori

Concursul de toacă și concertul susţinut de maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică au atras numeroși vizitatori

În perioada Sărbătorilor pascale, 28 aprilie – 1 mai, Cetatea de Scaun și Muzeul Satului Bucovinean au fost vizitate de 12.679 persoane. Astfel, la Cetatea de Scaun, au fost 7905 persoane iar Muzeul Satului Bucovinean, 4774 persoane.

Trebuie menționat că spectacolul de Paşte de la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava a atras numeroşi suceveni şi turişti, veniţi special să vadă spectacolele de toacă şi clopote, dar şi concertul susţinut de maestrul Ovidiu Lipan Ţăndărică. Recitalul maestrului Ţăndărică a inclus piese originale de pe albumul „Visul Toboşarului”, el exprimându-şi dorinţa de a reveni la Suceava, în Cetatea de Scaun, cu un concert mult mai complex care să includă şi acest spectacol de toacă.

Potrivit datelor furnizate de Muzeul Bucovinei, “în cadrul Programului Paștele în Bucovina, 2295 de spectatori, care au beneficiat de intrare gratuită la manifestările ce au fost organizate pe 28 aprilie în incinta Muzeului Satului Bucovinean, au avut parte de o suită de spectacole dedicate marii sărbători religioase.

Tot pe 28 aprilie, la Cetatea de Scaun au fost 1634 vizitatori”.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 03.06.2020, orele 15.50, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.