OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Țigări de contrabandă ascunse în portiere, podul pedalier şi în bara de protecţie spate

În Punctul de Trecere a Frontierei Siret dar și la ”frontiera verde” polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat peste 36.000 pachete cu țigări, în valoare de 415.530 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Mai exact, în data de 05.05.2019, în jurul orei 17.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judeţul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană A.I., în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Polonia.

Pentru că existau suspiciuni că bărbatul transporta țigări, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport, persoanei și bagajelor. Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în portiere, podul pedalier şi în bara de protecţie spate ale autoturismului, cantitatea de 900 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Tutunul, în valoare totală de 1.350 lei, a fost confiscat iar bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

 

 

Publicitate
Atlantis Gold-901

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Două noi candidaturi anunțate pentru Primăria municipiului Suceava

Două noi candidaturi care pot conta în ierarhia finală și mai ales în forma Consiliului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.