Home / Actualitate / Zile și Nopți Studențești 2019

Zile și Nopți Studențești 2019

Mai mult de 100 de evenimente se vordesfăşura pe parcursul a 3 săptămâni, sub egida Festivalului ZNSt USV 2019, incluzând concursuri studenţeşti individuale şi pe echipe, evenimente educaţionale extra-curriculare, spectacole de muzică, teatruşi film, jocuri şi activităţi sportive, conferinţe şi ateliere de lucru, acţiuni civice şi seri sociale. Intrarea la aceste evenimente este liberă, în limita locurilo rdisponibile. Participarea la competiții este strict adresată studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare”din Suceava.

Festivalul „Zile şi nopţi studenţeşti” este un proiect coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), împreună cu Universitatea „Stefan cel Mare” din Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, cu implicarea activă a celorlalte organizații studențești din Universitate.

ZNSt USV 2019 își propune să atragă şi să implice studenţii în activităţi extracurriculare de natură educaţională, culturală, sportivă, socială şi civică, precum şi să dezvolte voluntariatul și să ofere studenților  șansa de a se promova prin aceste evenimente.

Pentru a consulta programul și a fi la curent cu evenimentele organizate, puteți accesa pagina de facebook oficială https://www.facebook.com/znst.asussv.ro/sau site-ul www.usv.ro

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Material lemnos confiscat de polițiști

La 03.06.2020, orele 15.50, o patrulă din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Marginea a oprit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.