Home / Actualitate / Incendiu cu pagube însemnate într-o gospodărie din Fălticeni

Incendiu cu pagube însemnate într-o gospodărie din Fălticeni

Un incendiu puternic a cuprins luni, o gospodărie din Fălticeni. Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit cu 4 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea focului. Incendiul a fost anunțat la 112, la ora 11:06 iar la sosirea echipajelor, ardea generalizat o magazie construită din lemn, iar flăcările erau extinse la acoperișul unei construcții anexe și la o parte din acoperișul locuinței, a precizat slt Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina: „Din cauza clădirilor dispuse foarte apropiat, una de cealaltă, în zona respectivă, exista pericolul ca focul să se propage la acestea”.

Incendiul a fost lichidat la ora 13:00 iar flăcările au mistuitmagazia din lemn pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul construcției anexă pe 80 mp și circa 60 mp din acoperișul casei de locuit. Au mai ars și s-au degradat mai multe bunuri ale proprietarului.

Incendiul a izbucnit din magazia gospodăriei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat construcția anexă, casa de locuit și alte trei locuințe aflate în imediata apropiere.

 

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Sancțiuni contravenționale în valoare de 78.000 lei aplicate de polițiști

La 03.06.2020, între orele 09.00 – 12.00, în baza planului cadru de acțiune aprobat la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.