Transporturi ilegale de material lemnos pentru foc

Polițiștii din județ au interceptat joi, mai multe transporturi de lemne fără acte. Astfel, la ora 07.40, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, autoutilitara condusă de un bărbat de 37 de ani din municipiul Vatra Dornei care transporta material lemnos. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care, s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 1,56 m.c. lemn de foc de esență rășinoase.

Șoferul a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 255 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Dorna.

La ora 14.20, o patrulă din cadrul Postului de poliție Coșna a oprit pentru control pe DJ 172D din localitate, autoutilitara condusă de un bărbat de 37 de ani din municipiul Vatra Dornei care transporta material lemnos. La control, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul nu are documente legale de proveniență și transport a lemnelor, motiv pentru care și în acest caz s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, la inventariere, au stabilit faptul că, acesta transporta ilegal cantitatea de 2,028 m.c. lemn de foc de esență rășinoase.

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.