Home / Actualitate / Șapte autospeciale au intervenit luni noapte, pentru stingerea unui incendiu devastator la Cacica

Șapte autospeciale au intervenit luni noapte, pentru stingerea unui incendiu devastator la Cacica

Șapte autospeciale au intervenit luni noapte, la stingerea unui incendiu devastator în Cacica. Mai exact, militarii Gărzilor de Intervenție Solca și Gura Humorului, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile Cacica, Arbore și Botoșana, au acționat cu 7 autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Cacica. Incendiul a fost anunțat prin apel la 112, la ora 21:50, iar la sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și anexele gospodărești, cu pericol de extindere la vecinătăți. Potrivit ISU Bucovina, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere, ceea ce a permis dezvoltarea și propagarea flăcărilor.

Acesta a fost lichidat la ora 1:15, dar au ars casa de locuit P+M pe o suprafață de aproximativ 120 mp, adăpostul de animale pe 50 mp, depozitul de furaje pe 40 mp și o magazie pe 55 mp, toate construcții corp comun. A mai ars o magazie, construită independent de corpul comun, pe 20 mp, circa 5 metri cubi lemn de foc și 3 metri cubi de cherestea. S-au degradat tavanele și pereții locuinței, bunuri casnice și circa 2.700 kg de fân.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat bucătăria de vară și gospodăria învecinată, cu bunurile aferente. Au mai fost salvate două vaci, un cal, un porc și 15 găini.

Video

Publicitate

Publicitate

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Un scurtcircuit a produs un incendiu, la o gospodărie din satul Valea Poienii, orașul Dolhasca

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrători ai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.