Home / Divertisment / Un modern loc de joacă pentru copii și destindere pentru adulți a fost inaugurat pe str. Amurgului, din Burdujeni

Un modern loc de joacă pentru copii și destindere pentru adulți a fost inaugurat pe str. Amurgului, din Burdujeni

În această dimineață, pe strada Amurgului din cartierul sucevean Burdujeni a fost inaugurat un modern loc de joacă pentru copii și loc de destindere pentru adulți. Menționăm că acesta a fost construit  în urma  programului de bugetare participativă inițiat de Primăria municipiului Suceava anul trecut, pentru ca sucevenii din cartierele orașului să poată propune investiții ce doresc să fie realizate în zonele în care locuiesc.

Este un loc de joacă de 660 de metri pătrați, având module pentru copii 3-7 ani, 7-14 ani iar în partea din spate, pentru adulți sunt instalate aparate de fitness. Locul de joacă mai are o masă de ping-pong și mai multe mese pentru jucat șah, cișmea de apă, iluminat, camere video.

Acest loc de joacă funcționează în regim închis, are program de funcționare zilnic între orele 07.00 și 22.00 și va fi gestionat de Poliția Locală împreună cu asociațiile de proprietari, pentru a nu fi vandalizat.

Potrivit administrației locale sucevene, în programul de modernizare  mai sunt încă 10 locuri de joacă ce urmează a fi reabilitate.

Investiția a costat 515.000 de lei.

Publicitate
statie-peco-vicovu-de-sus-euro-tehnic

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

Foto-video: Mii de suceveni au participat la Festivalul Internaţional de Datini şi Obiceiuri de Anul Nou „După datina străbună”. Printre oficialității, s-a aflat și premierul Ludovic Orban

Mii de persoane au luat parte în municipiul Suceava, la Festivalul Internaţional „Obiceiuri de Iarnă” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.