Home / Actualitate / Poliția Economică, la „vânătoare” de contrabandişti de produse extra-comunitare

Poliția Economică, la „vânătoare” de contrabandişti de produse extra-comunitare

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice – IPJ Suceava , au desfăşurat vineri, o acţiune pe linia deţinerii şi comercializării ţigaretelor de provenienţă extra-comunitară, şi au efectuat mai multe verificări, atât la comercianţii din pieţele şi bazarul din mun. Suceava cât şi la diferite puncte de lucru ale unor societăţi comerciale sau a altor entităţi de pe raza județului care aveau ca obiect principal vânzarea produselor alimentare şi nealimentare.

Astfel, polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale au desfășurat activități specifice care au dus la descoperirea şi prinderea în flagrant a 5 persoane în timp ce deţineau sau comercializau ţigarete de provenienţă extra-comunitară, fiind întocmite 5 dosare penale privind săvârşirea infracţiunilor de „contrabandă”.

Întreaga cantitate de 3450 țigarete de provenienţă extra-comunitară identificată a fost indisponibilizată, urmând ca în cadrul acestei cauze penale să fie calculate sumele cu care bugetul consolidat al statului a fost prejudiciat, pentru ca ulterior să fie dispuse măsuri asiguratorii.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Mandat de executare a pedepsei închisorii pus în aplicare de polițiști

La 13.07.2020, orele 18.10, o patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Cajvana a primit spre punere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.