TET GIM, singura școală de șoferi din județ, cu mașină electrică pentru instructaj și examinare

La aniversarea a 14 ani de activitate, școala de șoferi TET GIM are un cadou special pentru cursanți, o mașină electrică automată Nissan Leaf, pentru instructaj și examinare. Potrivit reprezentanților TET GIM, este singura școală de șoferi din județ și a doua din țară, cu mașină  folosită la instruirea cursanților.

“Orașul Suceava este printre primele din țară, care au introdus transportul în comun electrificat, iluminatul cu becuri-led. Se dorește transformarea într-un oraş verde, iar noi vrem să venim în întâmpinarea cetățenilor cu o mașină fiabilă, fără poluare, fără zgomot și care se conduce într-un mod elegant. Autoturismul se manevrează foarte ușor, are multe sisteme de siguranță. Cursanții se vor bucura de o experiență captivantă, conducând o mașină electrică care face toate lucrurile într-un mod uimitor. Cu ajutorul noilor sale tehnologii, încetinește, prinde viteză și frânează automat, mașina este capabilă să se parcheze singură și te protejează de potențiale riscuri. Este o mașină a viitorului” argumentează  reprezentanții TET GIM. Pe de altă parte, școala de șoferi deține un parc auto reînnoit în totalitate, cu mărci variate de autoturisme, de la Dacia, VW, Opel la Mercedes ( în funcție de solicitările cursanților) – pentru instruire dar și o gamă cuprinzătoare de categorii. Mai exact, școala de șoferi TET-GIM Suceava școlarizează cursanți în vederea obțineri permisului de conducere pentru următoarele categorii: B; BE; B-automat; B96; C; CE; D, având 12 instructori auto experimentați.

“TET GIM activează cu instructori auto și profesori de legislație rutieră cu multă experiență în domeniu, calm și respect față de cursanți. Instructorii noștri sunt pregătiți pentru a vă ajuta să deprindeți cunoștințele practice necesare. Datoria acestora este să învățați corect manevrele din poligon sau de pe traseu. Toți cursanți sunt pregătiți și verificați de noi înaintea susținerii examenului cu organele de poliție astfel încât, procentajul celor care obțin permisul de conducere este printre cele mai ridicate din județ”, este mesajul reprezentanților TET GIM către viitorii elevi. De altfel, școala de șoferi TET GIM Suceava vine în întâmpinarea și totodată avantajul viitorilor cursanți cu tot felul de acțiuni. Spre exemplu, de mai multe ori pe an, pe pagina de facebook oferă discout-uri celor care îndeplinesc anumite condiții.

Un alt aspect, deosebit de important, subliniază reprezentanții TET GIM este cel legat de cursurile de legislație: “Avem cea mai mare sală de legislație din Suceava, cu o capacitate de 40 de locuri și cabinet pentru mecanică. Sala este dotată cu calculatoare și echipamente noi pentru învățat. Un profesor de legislație care este prezent zilnic pentru a susține orele de teorie, și care are una din cele mai mari promovabilități la examenul teoretic din județ”.

Cei care doresc mai multe detalii, pot intra pe site-ul tet-gim.ro sau pe pagina de facebook, pot suna la telefon 0230/222.5555, mobil: 0751/ 222.555, sau merge la sediul firmei pe str. Mihai Eminescu, nr.5 (incinta fostei băi publice).

Foto

 

Publicat de: Ionel Curcan

Alte articole

A murit carbonizat în casă la o zi după ce s-a externat din spital, cu un picior amputat

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, cu probleme locomotorii, este victima din incendiul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.