Home / Actualitate / Patru dosare penale pentru alcool, și unul pentru un puști de 15 ani, pentru conducere fără permis

Patru dosare penale pentru alcool, și unul pentru un puști de 15 ani, pentru conducere fără permis

În ziua de duminică, polițiștii au întocmit actele necesare pentru 5 dosare penale. Astfel, la ora 00.30, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a oprit pentru control pe DC Hreațca  din comuna Vulturești, autoturismul condus de un localnic de 43 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vicovu de Sus

În jurul orei 02.10, în timp ce acționa pe strada Calea Cernăuți din orașul Vicovu de Sus, un echipaj de poliție a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, după care a virat pe strada Aron Pumnul, unde a fost oprit de polițiști, acesta fiind identificat ca fiind un localnic de 26 de ani. Fiindcă mirosea a alcool, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sucevița

La ora 04.05, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a oprit pentru control pe strada Bercheza din comuna Sucevița, autoturismul condus de un bărbat de 37 de ani din comuna Vama. Întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, încercând să se sustragă, motiv pentru care, s-a impus încătușarea și transportarea acestuia la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dorna Arini

La ora 23.00, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei a oprit pentru control pe DN 17B din comuna Dorna Arini, autoturismul condus de un bărbat de 53 de ani din comuna Coșna. Și acesta mirosea a alcool, conducătorul auto fiind testat cu aparatul etilotest cu rezultatul de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În toate cele 4 cazuri s-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Pe de altă parte, la ora 19.20, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava a oprit pentru control pe DJ 178 din afara comunei Ilișești, autoturismul condus de un localnic de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că minorul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Foto: Doi cetățeni din Palestina și unul din Libia, opriți la frontiera de nord a țării

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus au depistat și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.