Home / Actualitate / Gospodărie mistuită de flăcări azi-noape, în Fântâna Mare

Gospodărie mistuită de flăcări azi-noape, în Fântâna Mare

Luni, la ora 22:30 prin apel la 112 s-a anunțat izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din comuna Fântâna Mare. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și acoperișul altei case din imediata vecinătate, construcții din lemn și lut din aceeași gspodărie, cu pericol de propagare la proprietățile învecinate. La fața locului s-au deplasat militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență ale comunelor Vadu Moldovei, Cornu Luncii și Baia, cu 7 autospeciale de stingere. Potrivit ISU Bucovina, gospodăria afectată de foc nu era locuită iar în case nu se aflau bunuri materiale, din declarațiile martorilor, clădorile fiind folosite de către persoane fără adăpost.

Incendiul a fost lichidat la ora 0:40, însă flăcările au mistuit casa de locuit în totalitate și acoperișul  celei de a doua pe o suprafață totală de aproximativ 120 mp.

Inspectori ISP ai ISU Bucovina menționează ca și cauză probabilă a incendiului, folosirea focului deschis în spații închise făcut pentru încălzire de către personae fără adăpost.

Nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat restul casei de locuit afectate la acoperiș dar și gospodăriile învecinate, cu bunurile aferente.

Publicitate

Publicitate
serjexim

Publicat de: infosuceava

Alte articole

Acțiune a Serviciului Rutier pe linia combaterii conducerii autovehiculelor pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice

În perioada 31.07.2020 – 02.08.2020, Serviciul Rutier Suceava, împreună cu subunităţile din cadrul inspectoratului, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.