Eficiență, profesionalism și rapiditate – atuurile companiei de transport marfă Heavy Cargo Spedition

Pentru că este o necesitate și un pilon important la baza economiei fiecărei țări, transportul, pe diferitele sale căi, continuă să se dezvolte într-un ritm alert. Tot mai multe firme de transport își extind ariile pentru a putea cuprinde totalitatea cerințelor diverse ale clienților.

În ajutorul persoanelor care au nevoie de transport marfa vine HeavyCargo Spedition. Firmă de transport consacrată, cu sediul central in Rădăuți, Heavy Cargo Spedition este compania ce oferă excelență în expedierea mărfurilor. Deși, relativ nouă pe piața de profil, compania este formată din oameni cu o experinţă de peste 10 ani în domeniul transporturilor. Mereu, serveşte nevoilor clienților cu seriozitate, determinare și profesionalism.

Pentru a putea răspunde solicitărilor diverse ce vin din partea clienţilor din domenii la fel de variate, Heavy Cargo Spedition și-a dezvoltat compania pe mai multe arii de transport:

  • Transport terestru- agabaritic și normal;

  • Transport maritime;

  • Transport aerian.

Totodată, aceștia pun la dispoziție o varietate de opțiuni pentru transportul mărturilor ce necesită o atenție aparte: transport frigo, transport adr, expedierea mărfurilor bulk și agabaritice, cu posibilitate în regim de grupaj sau exclusiv, sunt doar cateva dintre variantele de transport ce necesită o atenție sporită de care firma se ocupă.

Chiar și în cazul descărcării mărfurilor sunt puse la dispoziție servicii de închiriere a utilajelor sau a macaralelor necesare.

Servicii efeciente de transport marfă atât în țară, cât și în afara țării

Pentru ca cei ce au nevoie de serviciile companiei Heavy Cargo Spedition să își poată face o idee despre multitudinea de posibilitati pe care aceasta le ofera, echipa a pus la dipoziție un portofoliu vast, în cadrul site-ului, ce conține servicii de transport precum:

  • Utilaje agricole;

  • Utilaje construcții;

  • Transporturi special;

  • Structuri metalice;

  • Transporturi de dimensiuni mari;

  • Combine;

  • Tractoare;

  • Excavatoare;

  • Concasoare;

  • Vole;

  • Rezervoare;

  • Tramvaie;

  • Locomotive și vagoane tren;

  • Bărci;

  • Transformatoare;

  • Generatoare;

  • Motoare.

Heavy Cargo Spedition colaborează cu companii naționale și internaționale pentru a putea transporta marfa dorită într-un timp optim la destinație. Pachetul de servicii este unul complet și cuprinde soluții potrivite, indiferent de tipul de marfă transportată, de mărime sau greutate.

Transportul maritime – siguranță și încredere de la HeavyCargo Spedition

Pentru a putea oferi clienților cele mai bune servicii în materie de transport marfă, aceștia au dezvoltat ramura de transport maritim pentru orice tip de marfă – atât pentru un container complet (FCL), cât și mai puțin de un container (LCL).

Se beneficiază de transport local pana in portul de export, întocmirea documentației de transport și a formațiunilor vamale. Totodată, se asigură si depozitarea mărfii ce va fi preluată apoi pe navă către/din orice destinație din lume.

Transportul agabaritic – realizat mai ușor prin intermediul companiei HeavyCargo Spedition

Marfa ce nu se încadrează în limitele normale de dimensiuni și greutate nu reprezintă un impediment pentru echipa ce dă dovadă de profesionalism și este specializată pentru a oferi servicii de așa natură.

De la transport de ambarcațiuni si până la turbine eoliene și nu numai, se asigură escorte civile, cât și cu poliție. Echipa pune la dispoziție posibilitatea de a vedea traseul ales, dar și monitorizarea pe tot parcursul acestuia prin GPS.

Despre transportul de marfă și alimente

Este bine cunoscut că transportul de marfă implică o acțiune complex, mai ales, atunci când este vorba despre transportul frigo. Pe tot parcursul călătoriei trebuie să existe o temperatură controlată. Heavy Cargo Spedition pune la dispoziția clienților transport eficient, realizat corespunzător datorită sistemului independent ce asigură și menține temperatura necesară fiecarui tip de marfă în parte.

În cazul alimentelor perisabile, acest tip de transport este o necesitate. Mai ales vara, când temperaturile depășesc uneori și media normală, trebuie să se asigure o temperatură optimă pe tot parcursul călătoriei. Alegerea pentru un transport frigorific de la Heavy Cargo Spedition trebuie să fie însoțită de anumite specificații esențiale ce se referă la modul în care trebuie să fie împachetată marfa, dimensiunile acesteia, tipul de marfă, în ce condiții sau în ce măsură poate fi compatibilă cu anumite tipuri de transport marfă.

Un surplus de detalii în completarea celor enunțate anterior se regăsesc în cadrul site-ului https://hcspedition.ro de unde se pot lua și datele de contact ale echipei.

Publicat de: StiriInfoSuceava

Alte articole

3 suspecți de fapte de furt au ajuns în arestul IPJ Suceava

Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a organizat, la primele ore ale zilei de 26 martie, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.