Home / Actualitate / Șoferiță din Iași cu alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistată la Rădășeni

Șoferiță din Iași cu alcoolemie de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, depistată la Rădășeni

Polițiștii au întocmit luni, o serie de acte pentru dosare penale ca urmare a infracțiunilor rutiere depistate.

La ora 18.23,  Secția 7 Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că, un autoturism este condus de o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii deplasați în zonă, au oprit pentru control pe DN 2E din comuna Rădășeni, autoturismul condus de o femeie de 26 de ani, din județul Iași. Fiindcă mirosea puternic a alcool, conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”

La ora 01.00, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Fălticeni a oprit pentru control pe DJ 208 din comuna Dolhești autoturismul condus de un bărbat de 38 de ani, din județul Tulcea. Și acesta mirosea a băuturi alcoolice și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 12.00, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe  DC 8 din comuna Drăgușeni autoturismul condus de un localnic de 40 de ani. Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 21.45, în timp ce acționa pe DJ 208D din comuna Mitocu Dragomirnei, o patrulă din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Adâncata a observat un autoturism al cărui conducător auto avea un comportament suspect, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia prin folosirea semnalelor acustice și luminoase ale autospecialei de poliție, însă, conducătorul auto nu a oprit și a continuat deplasarea pe DJ 208D și pe drumuri neclasificate, fiind blocat și oprit de polițiști, șoferul fiind imobilizat și încătușat.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 20 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negative, dar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În toate cazurile prezentate polițiștii au întocmit actele necerare dosarelor penale.

Publicitate
celilad-macheta

Publicat de: infosuceava

Alte articole

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 438 pacienți, și anume 81 pacienți Covid-19 și 357 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 8 pacienți, din care 1 pacient este intubat

Astăzi, 05.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.