Home / Actualitate / Aseară, acoperișul unei case din Lămășeni a luat foc. Proprietara a făcut atac de panică.

Aseară, acoperișul unei case din Lămășeni a luat foc. Proprietara a făcut atac de panică.

Pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni, împreună cu lucrători Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Rădășeni, au intervenit miercuri seară, cu 4 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Lămășeni. Existența focului a fost anunțată prin apel la 112, la ora 20:54, iar la sosirea echipajelor, flăcările se manifestau la acoperișul locuinței construit din lemn, cu învelitoare din șindrilă vopsită cu păcură, peste care a fost montată tablă, cu pericol de propagare la anexele gospodărești.

Incendiul a fost lichidat la ora 22:35, însă a ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 100 mp și s-au degradat pereții, obiecte de mobilier și alte bunuri.

Purtătorul de cuvvânt al ISU Bucovina, slt. Alin Găleată a precizat că pe timpul intervenției, pompierii paramedici au acordat primul ajutor proprietarei, în vârstă de 74 de ani, care a suferit un atac de panică: ”Ulterior, după ce și-a revenit, femeia a refuzat transportul la spital.”

Potrivit ISU Bucovina, cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs de un cablu electric deteriorat.

Pompierii au salvat anexele gospodărești.

Publicitate

Publicitate
edyand

Publicat de: infosuceava

Alte articole

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați 438 pacienți, și anume 81 pacienți Covid-19 și 357 pacienti nonCovid, iar în secția ATI sunt internați un număr de 8 pacienți, din care 1 pacient este intubat

Astăzi, 05.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.